Αφιέρωμα στη Θράκη

Το Hellas PHARM 2018 θα κλείσει τις εργασίες του με ένα αφιέρωμα στη Θράκη, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 16:00, στο φουαγιέ του επιπέδου Ε, στο Helexpo Maroussi. Μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και χοροί από τον Σύλλογο Θρακιωτών Ανατολικής Αττικής.

To Hellas PHARM ανοίγει τις πύλες του στις 10 Μαρτίου 2018

Το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, στο Helexpo Maroussi. Το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες για θέματα επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, εναρμονισμένα με τις ανάγκες επιμόρφωσης και ενημέρωσης του σύγχρονου φαρμακοποιού.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο – Workshop «Πού βρίσκεται σήμερα ο πελάτης του σύγχρονου φαρμακείου; Online, offline, mobile & παντού!»

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 16:45-17:30, στην αίθουσα Ε3, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο – workshop με θέμα «Πού βρίσκεται σήμερα ο πελάτης του σύγχρονου φαρμακείου; Online, offline, mobile & παντού!».

«Ώρα αφύπνισης. Αξιοποιείστε τα δεδομένα του φαρμακείου σας»

"Με ποιον τρόπο μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα δεδομένα του φαρμακείου μας;" Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσει ο εμπορικός διευθυντής CSA κ. Κώστας Δημητρόπουλος, το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 16:00-16:45, στην αίθουσα Ε3.

Εlancyl, ο ειδικός στο Αδυνάτισμα και την περιποίηση του σώματος από το 1971

Το θέμα "Εlancyl, ο ειδικός στο Αδυνάτισμα και την περιποίηση του σώματος από το 1971" θα παρουσιάσουν, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις 14:00, στην αίθουσα Ε3, οι κ.κ. Γιώργος Ξηρός, ιδρυτής και γενικός διευθυντής του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness Studio One, και Τάνια Κοντού, product manager Elancyl.

«Διά χειρός φαρμακοποιού. Εξελίξεις και νέες προτάσεις»

Την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12:30, στην αίθουσα Ε3, η κα Τάνια Κατσιβέλη, φαρμακοποιός MSc, Industrial Pharmacy Communications Director Σύνδεσμος Α.Ε., θα αναπτύξει το ενδιαφέρον θέμα «Διά χειρός φαρμακοποιού. Εξελίξεις και νέες προτάσεις».

«Ο ρόλος του φαρμακοποιού στην προφύλαξη της ημικρανίας»

Ποιος ο ρόλος του φαρμακοποιού στην προφύλαξη της ημικρανίας; Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσει ο κ. Εμμανουήλ Δερμιτζάκης, MD, PhD, νευρολόγος, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας, το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 17:15-18:00.

«Θεραπείες αντιγήρανσης στο φαρμακείο»

Το πολύ ενδιαφέρον θέμα για τις θεραπείες αντιγήρανσης στο φαρμακείο θα παρουσιάσει η φαρμακοποιός κα Χρυσούλα Γκούσκου, Quality & Training manager Frezyderm ABEE, το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 16:30, στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα.

«Η διαχείριση του αναπνευστικού ασθενή στο φαρμακείο»

Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα προβλήματα υγείας, προβλέπεται ότι θα αποτελεί την 3η αιτία θανάτου το 2020. Στην Ελλάδα 600.000 άτομα πάσχουν από ΧΑΠ. Το άσθμα είναι μια χρόνια πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των αεραγωγών. Σύμφωνα με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία το 8,6% του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα έχει άσθμα. Τα παραπάνω στοιχεία θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Λεωνίδα Αγγελάκη, πνευμονολόγου-φυματιολόγου, επιμελητή Πνευμονολογικής Κλινικής, 251 Γ.Ν.Α., το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 13:15, στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα.

«Υποστηρίζοντας τον μητρικό θηλασμό»

Το πολύ ενδιαφέρον θέμα του μητρικού θηλασμού και πώς μπορούμε να τον υποστηρίξουμε θα αναπτυχθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 17:30 στην αίθουσα Ε3, κατά τη διάρκεια ενότητας που συντονίζει η κυρία Βάσια Καλπογιάννη, φαρμακοποιός.

Μεγάλος Χορηγός

Χορηγοί Επικοινωνίας